Wilshere: Özil bedre end Fabregas

Det har flere gange været på tale, at Cesc Fabregas kunne vende tilbage til Arsenal, da han ikke altid fik fuld spilletid i FC Barcelona.

Hovedpersonen selv har da heller ikke været afvisende for, at et skifte retur til Arsenal en dag kunne komme på tale, men det bliver vist alligevel ikke nødvendigt.

For spørger man Jack Wilshere fra Arsenal, så er Mesut Özil endnu bedre end Fabregas, for han udtaler nemlig, at Özil er den bedste han nogensinde har spillte sammen med.

”Han er nok den mest talentfulde spiller, jeg nogensinde har spillet sammen med. Han er så naturlig i den måde, han spiller på. Han kan altid se en aflevering, og han er virkelig klog”, udtaler Wilshere ifølge engelske metro og fortsætter:

”Han er god at have på et hold, og nogle gange kan det gør en forskel i Premier League at have en spiller, som kan gøre noget, der kan vinde en kamp”, lyder det fra den engelske midtbanespiller til samme medie.

Özil skiftede fra Real Madrid til Arsenal i sommerens transfervindue, og han har indtil videre optrådt ni gange for Arsenal.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes