Cristiano Ronaldo kan sætte rekord mod Rayo Vallecano

Cristiano Ronaldo er noget for sig. Det kan der ikke herske nogen tvivl om, og det ville også være meget overraskende, hvis det ikke bliver Cristiano Ronaldo, der løber med prisen som årets fodboldspiller.

Portugiseren har startet ud på et rigtig højt niveau, hvor han har scoret hele 18 mål i 14 kampe. Med de mange mål er Ronaldo tæt på at sikre sig en mindre rekord, og den kan komme når de i aften møder Rayo Vallecano.

Hvis Ronaldo formår at score bare et enkelt mål, så har han sat den bedste start nogensinde i sin karriere.

I den forrige kamp scorede Cristiano Ronaldo et hattrick mod Sevilla, og det ville komme bag på de fleste, hvis Ronaldo ikke scorer i aftenens kamp.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes