Atletico Madrid fortsætter med stil trods rødt kort

Det var bare endnu en dag for Diego Simeone og hans Atletico Madrid mandskab, da de gæstede sidste års nedrykningskandidater fra Granada.

Hjemmeholdet har dog klaret sig en anelse bedre i år, og derfor var det heller ikke bare en walkover for liga topscoreren Diego Costa og co.

Det var dog Atletico Madrid og netop Diego Costa, der kom bedst fra start, da de fik begået et straffespark i mod sig i det 38. minut. Det spark fra 11 meter pletten sendte Costa sikkert i mål.

I anden halvleg bed hjemmeholdet lidt fra sig, men disciplinen var ikke alt for god, og dermed begik de endnu et straffespark.

Denne gang var det David Villa der tog sig af det, og han sendte ligeledes bolden sikkert i mål. 2-0 og med 10 minutter igen, lignede det en sikker sejr til Atletico Madrid.

Der blev dog skabt lidt spænding, da Filipe Luis Kasmirski modtog sit andet gule kort, og måtte gå i bad et minut før den officielle spilletid udløb.

Bare minuttet efter scorede Odion Ighalo på et hovedstød, og selvom hjemmeholdet pressede på for en udligning, så endte det altså med resultatet 1-2.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes