Alonso: Godt øjeblik til at snakke fremtid

Xabi Alonso fik i onsdags comeback mod Sevilla efter en skade han pådrog sig i optakten til denne sæson. Det var lidt af en kamp for Alonso at vende tilbage i, da Real Madrid vandt med svimlende 7-3.

Den 31-årige spanier har flere gange udtalt, at han gerne ville prøve noget mere, inden hans karriere slutter. Dermed kunne det tyde på, at Xabi Alonso snart kan være fortid i klubben, men efter gårsdagens kamp havde han alligevel fået mere blod på tanden i Madrid, og han åbner dermed op for en kontraktforlængelse.

”Nu er et godt øjeblik til at snakke fremtid. Da jeg ikke var fit til at spille, da ønskede jeg heller ikke at snakke kontrakt. Jeg har altid haft god kommunikation med klubben”, udtalte Alonso til Canaldigital efter gårsdagens kamp.

Alonso har været på kontrakt med Real Madrid siden 2009, hvor han ankom til klubben fra Liverpool.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes