Diego Costa: Håber det brasilianske folk forstår

Den brasilianske landstræner Scolarie var yderst utilfreds med, at Diego Costa valgte at repræsentere det spanske landshold fremfor det brasilianske landshold, hvor han allerede er noteret for to landskampe, som dog begge var venskabskampe.

Diego Costa glæder sig selv over, at beslutningen endelig er taget, og selvom Scolarie ikke forstod hans valg, så håber Atletico Madrid angriberen, at det brasilianske folk vil forstå ham.

”Jeg håber, at folk har forståelse for mit valg. Det var svært, meget svært. Jeg skulle vælge mellem mit fødeland, og det land som har givet mig alt i verden. Alt jeg har fået i dette liv, det har Spanien sørget for. Derfor føles det mest naturligt at spille for Spanien”, udtaler Diego Costa ifølge Marca og fortsætter:

”Jeg håber, at det brasilianske folk forstår min beslutning. Jeg har familie i Brasilien, og jeg håber, at gud tillader mig at kunne bo der engang i fremtiden”, lyder det fra den religiøse Diego Costa.

Hvornår Costa får debut for Spanien, er endnu ikke til at sige.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes