Cavanis far: Edison bliver i Italien eller skifter til Spanien

Edison Cavani er et af de hotteste angriber navne i Europa. Napoli spilleren blev topscorer i hans italienske klub og havde en kæmpe andel i den flotte andenplads, som holdet sikrede sig foran klubber som Lazio, AC Milan og Inter Milan.

Cavani har en klausul på 63 millioner euro og hvis han skulle forlade Italien, som bliver det højst sandsynligt en spansk klub, som kan få glæde af den målfarlige angriber. Det fortæller spillerens far.

”Edison er meget glad for at være i Italien, det er ikke bare noget jeg siger, for at gøre klubben eller fansene glade. Det er sandheden”, udtaler hans far Luis Cavani til Ovacion Digital og fortsætter:

”Hvis han forlader Italien, så tror jeg, at hans fremtid ligger i Spanien”, lyder det fra faren til samme medie.

Hvilken klub tror du, Edison Cavani vil skifte til?

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes