Ung mor fortryder “salg” af baby til Ronaldo

Moderen til Christiano Ronaldo’s søn har fortrudt sin beslutning om at “sælge” sit barn.

The Sunday Mirror siger at den 20 årige kvinde bitterligt beklager hendes beslutning. Hun ringer til Real Madrid stjernen regelmæssigt i tårer, og tigger og beder om en mulighed for at få lov at se hendes baby.

Og moderen – der blev gravid efter et one-night stand med Ronaldo – hævder, at hun endda er parat til at give de £ 10.000.000 tilbage, mens hun insisterer på hun har ændret mening om handlen.

En kilde tæt på kvinden sagde: “Hun ringer ofte til ham sent om aftenen. Hun stortuder og prøver at forhandle med ham. Han burde ikke engang være i kontakt med hende, men de er kommet ind i en underlig rutine.

“Hun ringer sågar til ham og lykønsker ham med sin præstation efter kampene, i håb om hun en dag kan appellere til hans bedre side, men han fører hende rundt i manegen og driller hende med Christiano Jr.

“Hun føler det som om hun har solgt sin sjæl. Hun har denne her millionær livsstil, men hun kan aldrig fortælle venner og familie sandheden om hvad der er sket – og det gør hende utrolig ensom.

En ven af Ronaldo, der med sine 25 år allerede har etableret sig selv som en af  verdens største spillere, sagde: “Så vidt han er bekymret var det hendes eget valg, hendes egen beslutning. Han siger, ‘hun har nul rettigheder til min søn og hun får ham aldrig at se igen’.

“Men på trods af det fortsætter han med at tage hendes opkald, da han inderst inde er bange for hun vil kæmpe for at få sit barn og se og han vil vide hvad hun tænker.

Tilsyneladende er kontrakten hun underskrev fuldstændig vandtæt, men hun har styrken af en mor der forsøger at få et barn tilbage – så alt kan ske”.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes